Obvestila enote – Brlogec

PUST PUST KRIVIH UST

Na pustni torek v našo enoto niso prišli otroci, ampak male in velike maškare. Starejše maškare so se odpravile na sprehod po mestu, tiste mlajše pa so rajale v enoti in s svojim petjem in rajanjem odganjale zimo.

Skupina Miške

Skupina Ježki

 

Skupina Zajčki

 

Skupina Medvedki

DRŽAVNI PRAZNIK – DAN SLOVENSKEGA ŠPORTA

23.9 beležimo novi državni praznik – Dan slovenskega športa. V enoti Brlogec smo se spomnila na ta praznik in ta dan športno obarvali.
Najmlajše Miške, ki šele dobro hodijo , so čez dan utrjevali svojo hojo, plazenje čez ovire, plazenje v hrib,… To je za njih sedaj že celi maraton.
Malo starejši Ježki, pa so že pravi športniki in so se preizkusili v košarki. Z mehkimi žogami so poskušali zadeti koš in če ni šlo pa so jih enostavno kar porinili vanj. Namreč koš je ravno tako velik kot oni.
Miške so se razgibale s pomočjo obročev. Z malo domišljije so vozili avtomobile po igralnici, skakali v luže, stopali po kamniih, si naredili gnezda, … Najbolj zabavno pa je kotaljenje obročev čez celo igralnico in kdo ga bo ujel preden pade na tal.
Najstarejši Medvedi so se odpravili kar na košarkaško igrišče, kjer so se lahko na večji površini preizkusili v spretnostih z žogo. Nekateri pa so svojo moč pokazali z dvigovanjem trupa na ograji.

Skip to content